Select

με αλκαλική διατροφή

Διατροφή που βασίζεται στο ph του αίματος! Περιλαμβάνει κατά 70% μη όξινες τροφές και κατά μόνο 30% όξινες, οι οποίες ενοχοποιούνται σε μεγάλο βαθμό για πολλές ασθένειες. Η αλκαλική διατροφή προσφέρει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να συνδέεται με την τόνωση του οργανισμού ,την ευεξία και την αντιγήρανση.

με διαιτολογική υποστήριξη

Πρώτο ραντεβου

1. Γίνεται πλήρης & ολοκληρωμένη ανάκλησηγια το διατροφικό & ιατρικό ιστορικό σας

2. Ελέγχουμε τη σύσταση του σώματος σας σε λιπωδη μάζα, μυική μάζα και υγρά σώματος(λιπομέτρηση)

3. Μετράμε τον βασικό μεταβολισμό σας

4. Διαπιστώνουμε μέσα από το διατροφικό ιστορικό σας, συνήθειες που σας οδηγούν στην πρόσληψη βάρους

Με βάση τα παραπάνω ….

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένο διατροφολόγιο !

Ενισχύουμε τον μεταβολισμό εντάσσοντας στο διατροφολόγιο ειδικές τροφές

με βάση τις ανάγκες του οργανισμούς και πάντα με παραμέτρους το ωράριο εργασίας σας,το lifestyle σας,τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις σας

με διατροφή για χορτοφάγους

Η χορτοφαγία είναι μία διατροφική συμπεριφορά πολύ διαδεδομένη στις μέρες μας η οποία συνδέέται με την μακροζωία και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά! Παράλληλα όμως αποκλείει την κατανάλωση κρέατος, πουλερικών και των υποπροϊόντων τους. Πιο αυστηρή μορφή αυτής περιλαμβάνει και την απόκλιση ψαριών, γαλακτοκομικών και αυγών!Ετσι δημιουργεί αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά όπως η πρωτεΐνη, ο σίδηρος,το ασβέστιο ,ο ψευδάργυρος και η Β12!Σχεδιάζουμε ένα διαιτολόγιο που με σωστούς συνδυασμούς τροφίμων σας βοηθούν στο να αποφύγετε ή να καλύψετε τιε ελλείψεις αυτές

με διατροφη και αντιγήρανση

Κάντε το χρόνο σύμμαχο σας με τη βοήθεια της διατροφής!!! Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά σας προσφέρουν ένα ισχυρό αίσθημα ευεξίας ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην καταστροφή ελεύθερων ριζών και άλλων παραγόντων που προκαλούν αντιγήρανση.

με διατροφή και άσκηση

Πρόγραμμα διατροφής για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες αθλητές προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός με βάση το άθλημα και τον προσωπικο στόχο. Στόχος μας η τόνωση του οργανισμού αλλά και η αίσθηση ευεξίας.

με διατροφή και γονιμότητα

Η διατροφή, η απώλεια βάρους και ο τρόπος ζωής παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της γονιμότητας!

με διατροφή και στρες

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας ,η αβεβαιότητα για το αύριο και οι προσωπικές απογοητεύσεις , καταβάλλουν την ψυχολογία του ανθρώπου και του δημιουργούν έντονο άγχος, μέσα στην προσπάθειά του να τα διαχειριστεί.

Ωστόσο, μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να προσφέρει ένα οπλοστάσιο ισχυρών θρεπτικών ουσιών που θωρακίζουν τον οργανισμό σε δύσκολες στιγμές.

με διατροφική ανάλυση συνταγών & προϊόντων

Ποσοτική και ποιοτική ανάλυση θρεπτικών συστατικών προϊόντων ή συνταγών με στόχο την αναγραφή τους στη συσκευασία (δημιουργία διατροφικής ετικέτας), σε εταιρικά έντυπα ή στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

με εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης

Πραγματοποιείται με βάση ειδικό ερωτηματολόγιο καθώς και με την αξιολόγηση του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού! Ιδιαίτερα χρήσιμη σε άτομα με κάποιο πρόβλημα υγείας και σε αθλητές.

με επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού

Δημιουργία ολοκληρωμένων ενημερωτικών φυλλαδίων με στόχο την τεκμηριωμένη επικοινωνία και την επαύξηση του διατροφικού προφίλ των προϊόντων. Επίσης, επιμέλεια ενημερωτικού έντυπου υλικού (φυλλάδιο), που περιέχει οδηγίες διατροφής και συστάσεις για ειδικές παθήσεις ή διαταραχές διατροφής. Δημιουργία υλικού για την άρτια ενημέρωση του κοινού και των ΜΜΕ.

με επιστημονική τεκμηρίωση ιδιοτήτων προϊόντων

Επιστημονική τεκμηρίωση και σχολιασμός των ιδιοτήτων των συστατικών των προϊόντων με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία. Πιστοποίηση της διατροφικής αξίας, των ευεργετικών ιδιοτήτων και της σχέσης τους με την υγιεινή διατροφή και την υγεία.

με ψυχολογική υποστήριξη

Η συνεργασία του διαιτολόγου με τον ψυχολόγο έχει αποδειχτεί ευεργετική γι αυτό και εμείς σε σας προσφέρουμε τη δυνατότητα στήριξης ομαδικά και ατομικά από ειδική ψυχολόγο !

με εταιρική υποστήριξη

Συμβουλευτική εταιρειών τροφίμων

Διατροφική ανάλυση συνταγών & προϊόντων

Επιστημονική τεκμηρίωση ιδιοτήτων προϊόντων

Σχεδιασμός ειδικών μενού

Διατροφική ανάλυση συνταγών & προϊόντων ,επιστημονική τεκμηρίωση ιδιοτήτων προϊόντων & ο σχεδιασμός ειδικών μενού είναι υπηρεσίες που εμείς μπορούμε αξιόπιστα να επιμεληθούμε & οι οποίες θα δώσουν στην επιχείρησή σας ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

με κλινική διατροφή

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό διατροφολογίου για άτομα με προβλήματα υγείας σοβαρά η μη με την αξιολόγηση της διατροφικής κατάστασης των ατόμων που πάσχουν από κάποια ασθένεια που σχετίζεται ή όχι με την δίαιτα τους, με σκοπό να βελτιωθεί η υγεία τους, να θεραπευθεί η νόσος. περιλαμβάνει τον καθορισμό στόχων για τη θεραπεία του ασθενούς και την ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου πλάνου διατροφής που περιλαμβάνει την εκπαίδευση του ασθενούς και την εκμάθηση της αυτοδιαχείρισης από την πλευρά του. Η κλινική διαιτολογία και διατροφή, η οποία καλείται επίσης και θεραπευτική διατροφή, έχει καταστεί πλέον μια όλο και πιο σημαντική συνιστώσα στη ζωή μας.

με λιπομέτρηση

Είναι η διαδικασία με την οποία μετράμε το ποσοστό λίπους στον οργανισμό μας ενώ παράλληλα καθορίζονται :

 • Ποσοστό Σωματικού Λίπους %
 • Βάρος Σωματικού Λίπους
 • Επιθυμητό Ποσοστό Λίπους % (Ελάχιστο/ Μέγιστο)
 • Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR) (KCal)
 • Αγωγιμότητα Σώματος
 • Δείκτης Σωματικής Μάζας (ΒΜΙ)
 • Επιθυμητό Βάρος (Ελάχιστο/ Μέγιστο)
 • Μυϊκή μάζα (Άλιπο Βάρος)
 • Μυϊκή μάζα % (Άλιπος Ιστός %)
 • Λίτρα Νερού
 • Ποσοστό Νερού %

Τμηματική Ανάλυση μας δίνει τιμές όπως Λίπος%, Λιπώδης Μάζα, Άλιπη Μάζα και Προβλεπόμενη Μυϊκή Μάζα για τα παρακάτω επιμέρους τμήματα:

 • * Δεξί Χέρι
 • * Δεξί Πόδι
 • * Αριστερό Χέρι
 • * Αριστερό Πόδι
 • * Κορμός

Τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης βοηθούν στον προσδιορισμό σωματικής σύστασης, την αξιολόγηση υπέρβαρων και παχύσαρκων ασθενών, την αξιολόγηση υποσιτισμού, την αξιολόγηση αωματικής σύστασης σε ηλικιωμένους και τις διατροφικές διαταραχές και επιπτώσεις της δίαιτας.

με μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και περιλαμβάνει ζυμαρικά, ψωμί, δημητριακά, ρύζι και πατάτες, πουλερικά και ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα, μερικά πολύ λίγο επεξεργασμένα εποχιακά τρόφιμα και ελάχιστο κρέας. Περιλαμβάνει όμως δύο βασικά συστατικά: το ελαιόλαδο που είναι η κύρια πηγή λίπους και το κρασί. Μεσογειακή Διατροφή μειώνει τον κίνδυνο της αρτηριοσκλήρυνσης, λόγω του ότι ελαττώνει τη συγκέντρωση της γλυκόζης, της ινσουλίνης και της κακής χοληστερόλης. Το ελαιόλαδο, βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής ασκεί ευεργετική δράση για ορισμένους τύπους καρκίνου Οι θετικές επιπτώσεις του λίπους που προέρχεται από το ελαιόλαδο και τα ψάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του σωματικού βάρους, με την προϋπόθεση ότι θα μειωθεί η συνολική ημερήσια κατανάλωση θερμίδων. Μεσογειακή Διατροφή, προστατεύει από την πτώση των εγκεφαλικών λειτουργιών, την απώλεια μνήμης και ασθένειες που σχετίζονται με το γήρας.

με παιδικη διατροφή

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί μάστιγα στις μέρες μας. Η υπερπροσφορά ακατάλληλων τροφίμων ,αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα των γονέων συμβάλλουν σε αυτό.

Στόχος μας η διατροφική εκπαίδευση τους για γερές βάσεις για μια ζωή γεμάτη υγεία!

με σχεδιασμό ειδικών καινοτόμων μενού

Σχεδιασμός ειδικών Μενού, που προτείνονται ως «λειτουργικά» και χαρακτηρίζονται από ειδικές ιδιότητες: Menu Orac, Diet, Business, Fitness, Healthy, Anti-aging, κλπ. Επίσης, δημιουργία ειδικών γευμάτων που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού: παιδιά – έφηβοι (παιδικά-εφηβικά μενού), άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-60, αθλητές, χορτοφάγοι, άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα οστεοπόρωσης, αναιμίας

με τεστ διατροφικών ελλείψεων

Εκτίμηση Διατροφικών Ελλείψεων – Προφίλ Βιταμινών & Μετάλλων (Συσχετισμός με Συμπτωματολογία).

Παροχή Θρεπτικά Ενισχυμένου Ειδικού Διαιτολογικού Προγράμματος Ή Σύσταση Λήψης Συμπληρωμάτων Διατροφής.

με τεστ βασικού μεταβολισμού (RMR)

Ο μεταβολισμός είναι η βιοχημική διαδικασία κατά την οποία το οξυγόνο αντιδρά με τις θρεπτικές ουσίες με αποτέλεσμα την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει. Ο μεταβολισμός μετράται σε χιλιοθερμίδες (kcals) ή όπως έχει επικρατήσει, σε θερμίδες

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας (RMR ή Resting Metabolic Rate) αντιπροσωπεύει τις θερμίδες που καταναλώνει το σώμα μας για να κάνει τις ζωτικές λειτουργίες του (καρδιακός ρυθμός, λειτουργία εγκεφάλου, αναπνοή). Πιο απλά είναι ο αριθμός των θερμίδων που καταναλώνει ο άνθρωπος ημερησίως όταν είναι ξύπνιος αλλά σε ηρεμία (ανάπαυση). Ο RMR μπορεί να αντιπροσωπεύει το 75% των ενεργειακών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας (RMR) επηρεάζεται από μία σειρά από παράγοντες, όπως: μάζα σώματος, σύσταση σώματος (λιπώδης – μυϊκός ιστός), ηλικία, φύλο και ορμόνες.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνεται η μέτρηση βασικού μεταβολισμού είναι ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου προγράμματος ελέγχου βάρους με βάση τον μεταβολισμό του εξεταζόμενου.

με τοπική καταπολέμηση

Καταπολεμήστε το συσσωρευμένο λίπος στα επίμαχα σημεία που σας ενδιαφέρουν με σωστή διατροφή και σωστούς συνδυασμούς τροφίμων!

Loading